Your car is our care

Is uw cabriokap vies, verkleurd of dient de kap opnieuw waterafstotend gemaakt te worden? Dan is onze Cabrio Treatment dé oplossing voor u. Uw cabriokap krijgt een nieuw leven ingeblazen!

Waarom een cabriokap behandeling?

Naast de car detailing en leerreparatie behandelingen hebben wij een speciale behandeling voor uw cabriokap ontwikkeld. Hierbij hebben wij na uitvoerig onderzoek gekozen om te werken met de producten van Renovo.

Veel externe omstandigheden, zoals het weer, hebben invloed op het uiterlijk van uw cabriokap. De kleur van de cabriokap kan vaal worden, er kan zich groene of gele aanslag op de kap gaan hechten en dit alles doet afbreuk aan uw prachtige cabrio. Wij kunnen dit herstellen met onze Renovo cabrio behandeling!

Wat gebeurt er met mijn cabriokap?

Wanneer u kiest voor onze cabriokap behandeling wordt uw kap eerst grondig gereinigd met Renovo Cleaner. Er twee soorten cleaners; één speciaal voor de canvas kap en de ander voor een cabriokap van vinyl.

Nadat de kap volledig droog is, behandelt Max de kap met de Renovo Ultra Proofer voor een waterdichte bescherming. Dit product bevat een geavanceerde UV filter en een speciaal middel dat de groei van schimmel afremt.

Wilt u uw cabriokap kleuren zodat het er weer fris uitziet? Dat kan!

In dat geval brengen wij na het reinigen eerst de kleur aan op uw canvas of vinyl kap. De beschikbare kleuren zijn: zwart, rood, groen, blauw en bruin. Nadat de kap van uw cabrio weer droog is, wordt het impregneermiddel Renovo Ultra Proofer, aangebracht. Dit zal naast bescherming ook de kleur langer fris houden.

Cabrio Basic

Vanaf € 225,-
  • Reinigen van de cabriokap
  • Impregneren van de cabriokap

Cabrio Colour

Vanaf € 295,-
  • Reinigen van de cabriokap
  • Impregneren van de cabriokap
  • Kleuren van de cabriokap
MEEST GEKOZEN