Your car is our care

Dé beste behandeling voor uw gewrapte auto.

Speciaal voor matte, satijn en glanzend gewrapte auto’s

“Hoe bescherm ik mijn gewrapte auto?” MG Exclusive Detailing heeft hier een speciale behandeling voor ontwikkeld. De coating waar wij mee werken is uitvoerig getest waarbij is uitgewezen dat de coating uiterst geschikt is voor alle soorten glanzend, matte en satijn vinyl evenals met PPF.

De behandeling van uw gewrapte auto

Uw auto zal grondig worden gewassen met speciale pH neutrale middelen. We gebruiken andere producten voor matte wraps dan voor satijn of voor glanzend vinyl.  Wij willen net als u dat uw matte auto mat blijft en uw glanzende auto glanzend blijft.

Na het grondige reinigen, lopen we uw auto na. Eventuele vingerafdrukken worden verwijderd. Hierna is het tijd voor Max om de beschermlaag (coating) aan te brengen. Deze zal zorgvuldig stukje voor stukje worden aangebracht om zo de kwaliteit te garanderen en het oppervlak egaal te houden. Nadat uw auto volledig gecoat is, zal deze tussen de 12 en 24 uren bij ons binnen blijven staan om uit te harden.

Wat zijn de voordelen van een coating?

De speciale coating verbetert de prestaties van Paint Protection Film (PPF) en vinyl. Het beschermt tegen de elementen waarmee een auto dagelijks wordt geconfronteerd. Denk daarbij aan vuil, pekel, UV-straling, vogelpoep… De dichtheid van de coating zorgt ook voor verbetering van de vuil- en waterafstotendheid van PPF of vinyl. Het vermindert de vergeling die wordt veroorzaakt door UV-stralen en het helpt vlekken door het binnendringen van vuil te voorkomen. Bovendien maakt de coating het veel gemakkelijker voor u om uw auto schoon te houden. Dat scheelt weer tijd.

Wrap

Treatment

€ 749,-
  • Grondig reinigen van de auto
  • 2 lagen coating
  • 12 tot 24 uren binnen laten drogen
  • Lichte reiniging van uw interieur
  • Genieten van uw gecoate auto
  • Voor grote auto's berekenen wij een toeslag van 250 euro