FOCWA - MG Exclusive Detailing
1220
post-template-default,single,single-post,postid-1220,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

FOCWA

MG Exclusive Cars mag per 1 november 2016 het FOCWA-keurmerk voeren. Hier zijn we uiteraard erg trots op!

 

FOCWA is een branchevereniging die hoge toetredingseisen stelt aan hun leden op gebied van kwaliteit, vakmanschap, bedrijfsuitvoering, vakkundig & goed opgeleid personeel en zorg voor mens & milieu.

 

MG Exclusive Cars voldoet aan deze kwaliteitseisen, standaarden en vakmanschap en gaat net dat stapje verder. U kunt uw auto dus met een gerust hart achterlaten in de wetenschap dat er door vakmensen met passie en conform gemaakte afspraken aan gewerkt wordt.

Deze eisen dienen hoog te blijven en om dit te waarborgen voert FOCWA structurele controles uit op naleving van de kwaliteitseisen.

Leden van FOCWA staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en optimale dienstverlening. Wat betekent dit voor u? Dit biedt u de zekerheid dat MG Exclusive Cars de veilige keuze is voor u.

 

Om de kwaliteitspositie te versterken bundelt FOCWA de krachten en is een internationale samenwerking aangegaan met brancheverenigingen in Engeland en Duitsland. Kennis, ervaring en netwerk worden gedeeld en hiermee wordt het internationale netwerk van MG Exclusive Cars nog verder uitgebreid en versterkt.

 

Lees het complete artikel over deze internationale samenwerking die FOCWA is aangegaan.

 

http://www.focwa.nl/over-focwa/nieuws-en-evenementen/nieuws/2016/11/30/focwa-autopoetsbedrijven-versterkt-kwaliteitspositie-door-internationale-samenwerking

Geen reactie's

Geef een reactie