Leerreparaties - MG Exclusive Detailing Renovatie lederen auto interieur
3275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3275,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
YOUR CAR IS OUR CARE!

Leerreparaties

Met passie, toewijding en oog voor detail zorgen wij voor u en uw exclusieve auto.
Na een bezoek aan MG Exclusive Detailing is uw auto weer als nieuw.

YOUR CAR IS OUR CARE

Uw auto is, net als u, bijzonder en mag dan ook zo behandeld worden.
Met passie en oog voor detail zullen het exterieur en het interieur van uw auto behandeld worden.

Afhankelijk van uw wensen wordt er gekozen voor een bepaald detailpakket.
Wat gebeurt er met uw auto? Deze wordt met zorg gedetailed en als het ware gaat uw auto naar een Auto Spa.

LEERREPARATIES; HOE WERKT HET?

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • leerreparatie van uw auto interieur
  • leerrenovatie van uw auto interieur
  • onderhoud van uw auto interieur

 

Wij herstellen uw auto interieur op ambachtelijke wijze. Scheurtjes, beschadigingen, kleurvervaging, craquelé; wij kunnen het allemaal voor u repareren. De kleur van uw lederen auto interieur wordt speciaal met de hand aangemaakt, zodat wij met exact dezelfde kleur van uw interieur kunnen werken. Zeker bij de klassieke auto’s is het van belang dat het leer in oorspronkelijke staat hersteld wordt en de auto zijn waarde behoudt.

 

Bij ons wordt het leer niet gespoten, maar gerenoveerd. In onze werkplaats kunnen we bijna elke schade vakkundig herstellen.

Naast de reparaties verzorgen wij ook het onderhoud van uw lederen interieur. Wij raden u aan om uw interieur minimaal twee keer per jaar te (laten) behandelen met voedings- en beschermingsmiddelen (seal) . Deze behandeling verlengt de levensduur van uw lederen autostoelen.

 

Leerreparatie / renovatie: Vanaf €250,- 
Dé behandeling voor uw lederen interieur.

  • Reinigen van lederen bekleding
  • Reparatie van lederen bekleding
  • In originele kleur herstellen volgens ouderwetse manier; uw lederen interieur wordt niet gespoten
  • Voeden van lederen bekleding met de hiervoor speciale middelen

 

Wilt u een verzorgingspakket aanvragen? Of heeft uw leren autobekleding onderhoud of reparatie nodig? Neem dan contact op via het reactieformulier of bel direct 035-6313552.

ONZE PRODUCTEN

MG detailing heeft twee lijnen die wij gebruiken en verkopen.

Wij zijn de enige distribiteur in Nederland van het merk Mitchell and King. Zij maken organische wax waarbij de wax voor uw auto, u en het milieu goed is. Er wordt een beperkte hoeveelheid per jaar geproduceerd en is dan ook exclusief.

Wij gebruiken en bieden verschillende Renovo producten aan; speciaal voor de behandeling van cabriodaken, auto interieur en producten voor de onderhoud en bescherming van het canvas op uw boot. Al deze producten kunt u terugvinden in onze webshop.

Referenties van onze klanten

FAQ

 

HIERONDER VINDT U DE MEEST GESTELDE VRAGEN OVER DETAILEN
Wat is het verschil tussen poetsen en detailen?

Deze vraag krijgen wij vaak. Het antwoord is simpel. Bij poetsen worden de oppervlakkige krasjes opgevuld met een product waarbij uw auto op het eerste gezicht krasvrij lijkt te zijn. Dit is na een aantal wasbeurten helaas niet meer het geval. Detailing daarentegen verwijderd daadwerkelijk de fijne krasjes zonder de lak aan te tasten. Een veel gekregen reactie van onze klanten is dan ook: “Mijn auto ziet er als nieuw uit! De lak is mooier dan toen ik de auto kocht”.

Is een lakbescherming noodzakelijk?

Om de waarde van uw auto hoog te houden is het zeker noodzakelijk. U heeft de aankoop van uw exclusieve auto bewust gedaan en dan wilt u dat deze in optimale staat blijft. Dit kan alleen met de lakbescherming. Zelfs nieuwe auto’s raken al aardig vervuild op transport en ook hierbij is een detailbeurt sterk aan te raden.

Wat zijn de voordelen van detailen?

De voordelen van detailen:

– de lak is optimaal beschermd tegen UV straling

– makkelijker schoon te maken

– behoud van de waarde van uw auto en dus een goede investering

– vuil hecht minder makkelijk aan de lak

Dit zijn slechts een aantal voordelen. Uiteraard zijn er nog meer.

Wat onderscheidt jullie van andere detailstudio's?

De hoeveelheid passie, oog voor detail en gastvrijheid. Wij gaan net dat stapje verder. Er wordt voor zowel voor uw auto als voor u gezorgd en hier nemen wij de tijd voor. Daarnaast hebben wij bewuste keuzes gemaakt in de producten die wij gebruiken. Kwaliteit en perfectie staan voorop en dit zie je terug in alles.

Hoe lang ben ik mijn auto kwijt?

Hier is geen standaard antwoord op. Dit hangt af van de staat van uw auto en uw wensen. Het verschilt van een halve dag tot een week.

Heeft u interesse in onze diensten?