Over ons

Liefde voor uw auto

MG Exclusive Detailing is opgericht in 2006 in Nederland om ervoor te zorgen dat autoliefhebbers over de hele wereld hun exclusieve auto’s in de gewenste, perfecte staat kunnen houden.

Onze detailer Max is vanuit zijn passie, oog voor detail en drang naar perfectie al jong begonnen met het onderhouden, restaureren en detailen van exclusievere auto’s. Na meer dan 30 jaren hebben wij besloten om ons verder te specialiseren in het cosmetische gedeelte van auto’s. 

Hieruit is MG Exclusive Detailing ontstaan en hebben we gekozen om ons centraal in Nederland te vestigen met een Excellence Studio in Loosdrecht.

De jarenlange ervaring met het detailen van auto’s, leer reparatie en renovatie, coatings en expertise wordt goed onderhouden. Max gaat elk jaar autofabrikanten af om zijn kennis oer de type autolakken die gebruikt worden, up-to-date te houden. 

Door de jaren heen is de samenstelling van de lakken erg veranderd. En elke lak reageert anders en dient dan ook anders behandeld en beschermd te worden. Car detailing is geen vak dat in één keer geleerd kan worden. 

Het is een continu leerproces, bijblijven met de marktontwikkelingen en dit alles combineren met eigen ervaringen.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van exclusieve auto’s van merken zoals Lamborghini, Ferrari, Porsche, McLaren, Rolls Royce, Mercedes, Audi. 

Van oldtimers tot aan de moderne exemplaren. Uiteraard bent u bij ons van harte welkom met elk merk auto. 

Wilt u het beste voor uw auto? Dan bent u bij ons op het juiste adres.