Veel gestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over onze detailbehandelingen, leer reparaties en voorwaarden.

Een afspraak maken is vrij simpel. Dat kan op verschillende manieren.

  • Per e-mail
  • Via Whatsapp
  • U belt om een afspraak te maken
  • U vult het contactformulier in

Wij hebben geen standaard openingstijden. Wij werken op afspraak. Ons werk vraagt soms van ons dat we op locatie dienen te zijn. Wilt u langskomen en heeft u geen afspraak? Belt u dan of stuur een whatsapp bericht om te kijken of wij aanwezig zijn in onze studio.

Een nieuwe auto poetsen of detailen? Ja, dat raden wij zeker aan. Vaak raken auto’s tijdens transport al flink vervuild. De poriën zitten dan al vol met vuil, welke in later stadium voor krassen kunnen zorgen. Soms is het zo dat er zelfs al swirls of hologrammen in de lak zitten. In dat laatste geval zullen wij deze eruit polijsten. Is dit niet het geval zal uw auto grondig gereinigd en gedecontamineerd worden. Bij decontaminatie wordt al het vuil middels klei uit de poriën gehaald. Vervolgens kan de lakbescherming aangebracht worden. Afhankelijk van de lak en uw keuze wordt er een keramische coating of wax bescherming aangeraden. Uw auto is dan optimaal beschermd tegen UV straling, vogelpoep, boomhars e.d. en makkelijker schoon te maken. Met deze bescherming kunt u zorgeloos genieten en met uw nieuwe auto rijden!

Deze vraag krijgen wij vaak. Het antwoord is simpel. Het verschil tussen autopoetsen en detailen: Bij poetsen worden de oppervlakkige krasjes opgevuld met een product waarbij uw auto op het eerste gezicht krasvrij lijkt te zijn. Dit is na een aantal wasbeurten helaas niet meer het geval. Detailing daarentegen verwijdert daadwerkelijk de fijne krasjes zonder de lak aan te tasten. Een veel gekregen reactie van onze klanten is dan ook: “Mijn auto ziet er als nieuw uit! De lak is mooier dan toen ik de auto kocht”.

Om de waarde van uw auto hoog te houden is het zeker noodzakelijk om de lak van uw auto te beschermen. U heeft de aankoop van uw (exclusieve) auto bewust gedaan en dan wilt u dat deze in optimale staat blijft. Dit kan alleen met de lakbescherming. Zelfs nieuwe auto’s raken al aardig vervuild op transport en ook hierbij is een detailbeurt sterk aan te raden.

Zelf hanteren wij de regel dat wij niet in uw auto rijden. Wel kunnen wij voor gesloten transport zorgen via onze partner Renamo. Dit professionele en ervaren bedrijf is gespecialiseerd in gesloten vervoer van zeer exclusieve auto’s. Indien u dit wenst, kunt u dit aangeven en vragen wij voor u een offerte op.

Jazeker. Veiligheid is ook erg belangrijk voor ons. Daarom staat uw auto ALTIJD binnen in onze studio en hebben wij uitgebreide beveiligingsmaatregelen getroffen.

De voordelen van detailen:
– de lak is optimaal beschermd tegen UV straling
– makkelijker schoon te maken
– behoud van de waarde van uw auto en dus een goede investering
– vuil hecht minder makkelijk aan de lak
Dit zijn slechts een aantal voordelen. Uiteraard zijn er nog meer.

De hoeveelheid ervaring, passie, oog voor detail en gastvrijheid. Wij gaan net dat stapje verder. Er wordt voor zowel voor uw auto als voor u gezorgd en hier nemen wij de tijd voor. Daarnaast hebben wij bewuste keuzes gemaakt in de producten die wij gebruiken. Kwaliteit en perfectie staan voorop en dit ziet u terug in onze studio en alles wat wij doen.

Hier is geen standaard antwoord op. Dit hangt af van de staat van uw auto en uw wensen. Het verschilt van een halve dag tot een week.

U kunt, bij het afhalen van uw auto, bij ons contant of per pin betalen. Geen probleem.

Indien het om verplaatsen gaat van uw afspraak, zijn wij flexibel. Laat ons dit minimaal 24 uur van tevoren weten en we verplaatsen de afspraak naar een andere datum op korte termijn.
Gaat het echt om een annulering waarbij er nog geen kosten zijn gemaakt voor bestelling van producten die speciaal gebruikt zouden worden voor uw auto? Geeft u dit dan minimaal 72 uur van tevoren aan ons door. Dit zodat we dan andere mensen nog blij kunnen maken met een afspraak.
Zijn er al kosten gemaakt voor de bestelling van producten speciaal voor uw auto? Denk hierbij aan leer reparatie producten op kleur gemaakt, dan zullen deze kosten voor uw rekening zijn.

Wij respecteren uw wensen en gaan discreet om met uw identiteit en de gegevens van uw auto. Als de behandeling klaar is, zorgen wij ervoor dat uw auto wordt afgedekt met een autohoes. Regelmatig krijgen wij bekende mensen in onze studio. Hun identiteit en die van hun auto wordt beschermd. Wij gebruiken alleen uw naam en een foto van uw auto indien u daar toestemming voor heeft gegeven. Dit wordt aan u gevraagd bij het leveren van uw auto. Bent u akkoord met het gebruiken van de foto van uw behandelde auto? Ook dan denken wij aan uw privacy en zorgen wij ervoor dat uw auto zonder het kenteken online geplaatst wordt. Dit is iets wat wij standaard doen.

Wij herstellen uw lederen interieur op ambachtelijke wijze. Het geheim van de smid zit in de jarenlange ervaring, kennis en alles met de hand doen. Op deze manier blijft uw leer soepel en ademend. Wij willen net als u, uw lederen interieur zo origineel mogelijk houden.

Nee, wij herstellen uw lederen interieur met leereigen materiaal. Er komt geen stukje ander leer aan te pas. Max is gespecialiseerd in de leer- reparaties en renovaties. Of het craquelé is, het leer verkleurt is door de jaren heen of dat er een gaatje in zit. Veel kan hij met de hand herstellen. Is uw interieur zodanig beschadigd dat het beter is om uw interieur opnieuw te laten bekleden? Wij linken u graag aan een van onze partners.