Uw oldtimer in veilige en ervaren handen

Met onze oldtimer behandeling wordt uw auto nog mooier gemaakt met behoud van de originele staat. Uw klassieker is bij Max door zijn jarenlange ervaring in veilige handen.

Autoliefhebber

Als autoliefhebber wilt u graag dat uw oldtimer of youngtimer in uitstekende en originele staat verkeert. Wilt u de swirls en hologrammen (fijne krasjes) verwijderd hebben uit de lak zonder dat u de originaliteit verliest? Wenst u het lederen interieur behandeld te hebben met leer eigen materiaal? Dan is dit dé meest geschikte behandeling voor uw auto!

Kennis en ervaring zijn essentieel

Kennis, ervaring en oog voor detail zijn essentieel om specialist te zijn in het behandelen van oldtimers en youngtimers. De autolakken van tegenwoordig zijn heel anders dan de autolakken van de jaren 40 of de jaren 80 en zelfs dan de jaren 2000. De samenstelling van de lak, het materiaal van de body zijn zaken die van invloed zijn op hoe de auto behandeld dient te worden. We maken gebruik van exclusieve waxen welke gemaakt zijn op de laksoorten van die jaren.

Uw klassieker zo origineel mogelijk houden

Dat kan! Wij begrijpen dat uw klassieker waardevol is voor u en dat is het ook voor ons. Een klassieke auto koopt u uit liefde voor de auto of als investeringsobject. In beide gevallen wenst u de auto zo origineel mogelijk te houden. Op deze manier behoudt u de waarde van de auto.

Uw wilt uw klassieke auto nog mooier en beschermd hebben?

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om juist dat te doen. U een nog mooiere auto terug te geven en een auto die beschermd is tegen de meest voorkomende invloeden van buitenaf zoals UV-stralen, vogelpoep, boomhars, pekel…

De behandeling

Deze oldtimer behandeling is geen standaard pakket. We zullen uw prachtige auto eerst inspecteren en met u om de auto heen lopen. Samen bespreken we dan wat uw wensen zijn en wat uw auto nodig heeft. De ene klassieker heeft een leer renovatie nodig en de andere slechts licht polijstwerk en een beschermlaag van kwalitatieve carnauba wax. Naar aanleiding van de inspectie en uw wensen, adviseert Max u één van onze pakketten of wordt er één speciaal samengesteld voor u. Het pakket heeft een startprijs van €499,-

Lichte krasjes uit uw autolak

Swirls (lichte krasjes) en hologrammen zorgen ervoor dat uw auto er minder mooi uitziet dan dat het verdient. Deze kunnen er (grotendeels) uit gepolijst worden zolang de krassen niet door de lak heen zijn. Indien ze door de lak heen zijn, kunnen we het voor u bijstippen en polijsten om de kras minder zichtbaar te maken. Nadat onze gespecialiseerde detailer Max uw auto gepolijst heeft, zal hij kiezen voor de beste wax voor uw auto. Hier zal hij een aantal lagen van aanbrengen zodat uw autolak weer goed beschermd is.

Werkwijze lederen interieur

Heeft uw lederen interieur reparatie of renovatie nodig? Wij werken op ambachtelijke wijze en met leereigen materiaal. Wij vervangen het leer niet. De kleur van uw interieur maken wij na zodat alles weer in dezelfde kleur is. Wij spuiten het lederen interieur nooit! Alles wordt op de ouderwetse manier met de hand aangebracht. Dit heeft als voordeel dat het leer blijft ademen, soepel blijft en de waarde van uw auto blijft behouden.