Onze producten​

De twee specialistische productlijnen die wij verkopen zijn Renovo en Mitchell & King.

Wij zijn de enige distributeur in Nederland van het exclusieve merk Mitchell & King. Zij maken al acht jaar organische wax. waarbij de wax voor uw auto, u en het milieu goed is. Elke wax wordt met de hand gemaakt.

Mitchell & King gebruikt alleen de beste en meest zorgvuldig uitgezochte ingrediënten voor hun wax wat het tot één van de meest kwalitatieve autowaxen ter wereld maakt. Er wordt een beperkte hoeveelheid per jaar geproduceerd en deze wax is dan ook zeer exclusief.

renovo_logo

Renovo en MG Exclusive Detailing blazen weer nieuw leven in uw cabriokap. Wij gebruiken in onze studio de producten van Renovo en bieden de complete Renovo productrange aan in onze webshop. Renovo is gespecialiseerd in producten voor de behandeling en onderhoud van cabriokappen en het canvas op uw boot.

Het gehele assortiment is op waterbasis wat het veilig maakt voor u om te gebruiken op uw cabriokap, biminitop, in het interieur en bovendien zijn ook de Renovo producten milieuvriendelijk. Of u nou op zoek bent naar een product om uw cabriokap te herkleuren, te beschermen en/of waterafstotend te maken? Wij bieden al de producten hiervoor aan in onze webshop.