Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Uw auto in optimale staat en uw steentje bijgedragen aan de wereld. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in ons bloed. Wij geloven in samenwerken, partnerships aangaan en bijdragen waar kan.

Nettowinst naar het goede doel

We krijgen de meeste uiteenlopende exclusieve exemplaren aan bolides in onze Excellence Detailing Studio. Prachtig en wat genieten we ervan. Van elke behandeling die wij mogen uitvoeren, doneren wij 10% van de nettowinst aan een goed doel. Op dit moment is het doel waarvoor wij onszelf voor inzetten zwerfhondjes en hondjes in nood in Venezuela weer op de rit krijgen. Dit is een doel wat ons persoonlijk aan het hart gaat. Jaren hebben wij in Venezuela gewoond en met eigen ogen gezien hoe honden daar behandeld worden. Deze organisatie kennen wij ook persoonlijk. Al velen van onze klanten hebben een hondje gered.

Heeft u zelf een favoriet waar we aan bij kunnen dragen? Laat het ons weten.

Kleine beetjes, groot verschil

Elk klein beetje helpt. Bij elkaar maakt het een groot verschil. Bij MG Exclusive Detailing gebruiken wij eco-friendly producten. Beter voor het milieu, de gebruiker en uw auto. Het hele team helpt mee en scheidt afval zowel thuis als bij ons in de studio. We wilden nog meer doen. Waar we eerst auto’s met de hand wasten volgens het 3-bucket systeem, kiezen we nu voor droogijs. Onze droogijs methode is zonder gebruik van water en is zeer milieuvriendelijk. Bekijk onze droogijs pagina om meer te weten over deze methode!

Maarten Memorial

Jaarlijks vindt Maarten Memorial plaats. Dit is een evenement ter nagedachtenis van Maarten van Sten. Hij is een aantal jaren geleden overleden aan de gevolgen van kanker. Vrienden van hem hebben dit evenement opgezet om 100 volwassen kankerpatienten een paar uur te laten genieten en hun ziekte te vergeten. Dit is al een mooi genoeg doel natuurlijk. Maar het kan nog mooier. Elk jaar vindt er een veiling plaats waarbij de opbrengsten naar kankeronderzoek gaan. Naast meerijden en iemand een leuke dag bezorgen, dragen wij ook bij aan deze veiling. Afgelopen jaren hebben wij meerdere van ons meest luxueuze behandeling geveild: MG Signature Treatment t.w.v. 3000 euro per behandeling.

Dag met een lach

Zieke en gehandicapten kinderen bezorgen we ook graag een dag waarbij zij hun zorgen kunnen vergeten. Dit doen we door deel te nemen aan evenementen van Dag met een lach. Een organisatie die auto-evenementen organiseert waarbij de zieke kinderen meerijden in één van de luxe sportauto’s. De lach van een kind is onbetaalbaar.